Στις 22 Ιανουαρίου του 2017 ξεκινήσαμε!

Και συνεχίζουμε γιορτάζοντας τον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας! Με τα λάθη μας αλλά και με το πάθος μας. Ευχαριστούμε πολύ όλες και όλους που μας στήριξαν. Που μας άκουσαν, μας διαφήμισαν, μας έκαναν σχόλια και παρατηρήσεις.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Aνδρικόπουλος: Ευχαριστώ όλους τους φίλους και συνεργάτες στο μουσικό μας καταφύγιο για το ξεχωριστό αυτό ταξίδι... keep on rockin' my friends!!!

Γιαννακούλιας: Ένας χρόνος shelter... Ένας χρόνος "Αρωμα Βινυλιου"....Μελωδία, στίχος, ρυθμός, έκφραση και προσωπικά συναισθήματα πολλές φορές, συνάντησαν τους φίλους παραγωγούς και μαζί με την υπέροχη παρέα των ακροατών, το μουσικό μας καταφύγιο έγινε οικογένεια...!

Δαμόκας: "Εύχομαι το μουσικό μας καταφύγιο να συνεχίσει για πολλά χρόνια να εκπέμπει και να μοιράζει μουσικές για όλο τον κόσμο! Χρόνια μας πολλά!!"

Ευγενίδης: Όλος ο κόσμος (κυριολεκτικά) μια παρέα. Αυτό καταφέραμε, παραγωγοί και ακροατές, στον shelter. Σας ευχαριστώ για τις μοναδικές στιγμές που μου χαρίζετε κατά την διάρκεια των εκπομπών με τα υπέροχα λόγια σας. Κι εγώ θα συνεχίσω να σας μεταδίδω υπέροχα τραγούδια στην προσπάθειά μου να ομορφαίνω τις Παρασκευές μας. Χρόνια πολλά Shelter Radio!

Θεολόγου: Ένας χρόνος Μουσικό καταφύγιο, ένας χρόνος ραδιοφωνικές εκπομπές. Δέσμες φωτός γεμάτες μελωδία από μια παρέα που έφτιαξε το χειροποίητο ραδιόφωνο. Σας στέλνω τη αγάπη μου και τις ευχές μου με τα λόγια του ποιητή που έγιναν τραγούδι. Σαν ραδιόφωνο που παίζει ξεχασμένο / ερασιτέχνης στην ζωή κι όμως πηγαίνω και επιμένω να ονειρεύομαι ασταμάτητα / με μια φωνή που χρόνια πνίγουν τα παράσιτα…

Κρεμασμένος: Κι όμως άντεξε το πείραμα και έκλεισε ήδη τον πρώτο του χρόνο. Φτιάχτηκε μια παρέα με μεράκι και κοινή αγάπη για την καλή μουσική. Και έγινε το Shelter Radio: Εκεί που καταφεύγουμε για να ξελαμπικάρουμε από τα ζόρια της καθημερινότητας. Εκεί που ταξιδεύουμε με μελωδίες και ρυθμούς. Μακάρι να μη χαθεί αυτή η φλόγα και να μεγαλώσουμε: και σε ακροατές και σε παραγωγούς! Τα καλύτερα έρχονται!

Λάσκος: Όταν ένα χρόνο πριν μαζευτήκαμε μια χούφτα τρελοί που αναζητούσαν καταφύγιο από τα δύσκολα της καθημερινότητάς, πιστεύαμε πως αυτό συνέβαινε μόνο σ' εμάς. Όταν αρχίσαμε μέσα απ' αυτό να μοιραζόμαστε την κοινή μας αγάπη τη μουσική, αντιληφθήκαμε πως δεν ήμασταν μόνοι μας. Πολλοί φίλοι μας αγκάλιασαν, κάποιοι άλλοι φίλοι με την ίδια τρέλα με μας ήρθαν στην οικογένεια μας και πλέον σιγουρευτήκαμε πως το πιο ακριβό δώρο που μπορείς να κάνεις στον ίδιο σου τον εαυτό είναι το να μοιράζεσαι και να δίνεις. Stay tuned και τα καλύτερα έρχονται. Είμαι ο Λάσκος και σας φιλώ στα μούτρα..

Τριάντης: Δεν ξέρω αν η τρέλα πάει στα βουνά αλλά σίγουρα έχει καταφύγιο που ακούει στο όνομα Shelter Radio. Πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε ως καταφύγιο της τρέλας και του πάθους για τη μουσική μιας χούφτας ανθρώπων. Η ομάδα αυτή μεγάλωσε δειλά δειλά και εύχομαι να συνεχίσει να μεγαλώνει για πολλά πολλά χρόνια. Keep on…Sheltering…folks

Χατζηαντωνίου: Αν και δεν ήμουν παρών στα γεννητούρια του, παρακολουθούσα την ανάπτυξή του επί τρίμηνο, ακούγοντας με ενδιαφέρων τις μουσικές που έβαζαν οι "άρρωστοι με την μουσική", μπαμπάδες του. Μουσικές που δεν έπαιζαν πουθενά αλλού, παρά μόνο εκεί: στο καταφύγιο! Ώσπου μια μέρα, βλέποντας μάλλον και σε μένα αυτή την "αρρώστια", με για να συμβάλω στο μεγάλωμά του, στην ανατροφή του, στην φροντίδα του. Τώρα το καταφύγιό μας κλείνει 1 χρόνο στον αέρα και του εύχομαι συνεχίσει έτσι για πάρα πάρα πολλά χρόνια ακόμη, ώστε να μπορούν να βρουν το καταφύγιό τους όλοι, εντός κι εκτός. Θέλω να πω ένα "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους "ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ" του Shelter Radio, για το κάλεσμα που μου έκαναν κι έτσι βρήκα και γω το ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΜΟΥ !

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΦΙΛΕΣ & ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝ

Νίκος Β.: Όπως είπε και ο Όσκαρ Ουάιλντ: Οι απλές καθημερινές χαρές είναι το τελευταίο καταφύγιο των πολυσύνθετων ανθρώπων.

Κώστας Κ.: "Τι χρειαζόμαστε πραγματικά; Τροφή, ενδυμασία και καταφύγιο. Όλα τα άλλα είναι ψυχαγωγία" (Aloe Blacc). Ο Shelter radio τα καλύπτει όλα. Προσφέρει τροφή στο νου, ένδυση ψυχής και μουσικό καταφύγιο. Συν τοις άλλοις … είναι πάνω από όλα και ψυχαγωγία. Να ζήσεις Shelter!

Πόπη Λ.: Καταφύγιο ψυχής από την άχαρη καθημερινότητα! Χρόνια πολλά shelter!

Σωτήρης Θ.: Χρόνια καλά και πολλά Shelter, γεμάτα όμορφα τραγούδια και αληθινά συναισθήματα!

Γιώργος Π.: Χρόνια πολλά! Συνεχίστε να μας διασκεδάζετε,να μας ψυχαγωγείτε και να παραμείνετε το μουσικό καταφύγιό μας! Μπράβο σε ολους τους συντελεστές!

Λαμπρινή Κ.: Χρόνια πολλά !!! πάντα ...ψηλά!!!!

Λουκάς Θ.: Χρόνια πολλά! Πρόταση Shelter -Oasis Radio!

Γιάννης Λ.: Εύχομαι μακροημέρευση -έχουμε ανάγκη ''καταφύγια'' με αληθινές μουσικές και αληθινούς ανθρώπους -το ραδιόφωνο είναι η ψυχή των ανθρώπων τους - o shelter είναι ένα πραγματικά ανθρώπινο ραδιόφωνο.....χειροποίητο και τρυφερό - ακροατής κ σύμμαχος....

Γιάννης Χ.: Χρόνια πολλά Shelter! Θα συνεχίσουμε να καταφεύγουμε σε σένα για να γαληνεύει η ψυχή μας!

Βύρων Μ.: Χρόνια πολλά και δημιουργικά στο μουσικό μας καταφύγιο. Μουσικές και σχόλια που, τουλάχιστον προσωπικά, κάτι μου αφήνουν. Και μακάρι να βρίσκουμε περισσότερο χρόνο για να καταφεύγουμε σε όσα μιλάνε μέσα μας. Καλή συνέχεια!

Νίνα Κ.: Χωρίς μουσική η ζωή θα ήταν ένα λάθος... Χρόνια Πολλά!

Πηνελόπη Μ.: Shelter Radio γιά μουσικές, διαδικτυακές παρουσιάσεις που σας ανεβάζουν, καταφύγετε σε πολύχρωμα ακούσματα. Εκεί παίζουν ωραιότατες και λαμπρές μουσικές επιλογές! Χρόνια σας πολλά παιδιά!!!

Now playing: