Στις 18 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε το χειμερινό πρόγραμμα του Shelter Radio. Στην ομάδα έχουν ενταχθεί και νέοι παραγωγοί, με αποτέλεσμα να έχουμε πλουραλισμό στα ακούσματα χωρίς όμως να ξεφεύγουμε από την αρχή ότι δεν παίζουμε ευτελή μουσική!

Στο καθημερινό πρόγραμμα υπάρχουν δύο ζώνες:

Η πρώτη ζώνη ξεκινά από νωρίς το πρωί και φτάνει ως τις 6 το απόγευμα. Περιλαμβάνει εναλλασόμενες playlists από διάφορα είδη μουσικής, τις οποίες επιμελούνται όλοι οι παραγωγοί του σταθμού.

Η ζώνη των Live εκπομπών ξεκινά στις 6 το απόγευμα και πάει ως τα μεσάνυχτα, με εξαίρεση την Δευτέρα και την Τετάρτη που τελειώνει στη μία τη νύχτα.

Το Σαββατοκύριακο, από τις 8 το πρωί ως τα μεσάνυχτα, ακούτε σε επανάληψη το σύνολο σχεδόν των ζωντανών εκπομπών ης εβδομάδας που πέρασε κάθως και κάποιε εκπομπές που παίζουν μόνο το Σ/Κ.

Η ομάδα έχει ως βάση το Βραχάτι, αλλά αρκετοί παραγωγοί της εκπέμπουν από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Παρίσι.

Νέοι συνεργάτες και εκπλήξεις ανακοινώνονται συνεχώς μέσα από την σελίδα αυτή ή μέσω της σελίδας μας στο Facebook.

Ακούστε μας, κάντε μας σχόλια και προτάσεις και αν σας αρέσει το πρόγραμμα μας, πείτε το και στα φιλαράκια σας!

Έχετε τη δυνατότητα επικοινωνίας μαζί τους μέσω:

• Του Chat του σταθμού που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας: www.shelter-radio.gr

• Της σελίδας μας στο Facebook: https://www.facebook.com/shelter.gr/ όπου μπορείτε να στείλετε μήνυμα ή σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις μας

• Μέσω της εφαρμογής TuneIn 

• Μέσω του Live24 

• Μέσω e-mail στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλό χειμώνα να έχουμε όλες και όλοι, με καλά νέα και καλές μουσικές!

Now playing: