Ανέστης Χατζηαντωνίου

Γεννήθηκα την ίδια χρονιά με tov Johnny Depp και τον Brad Pitt, (ας πρόσεχαν...),στο Ντόρτμουντ - Γερμανίας από γονείς μετανάστες.

Έμβρυο ακόμη, θυμάμαι ότι άκουγα από την κοιλιά της μάνας μου το τραγούδι του Harry Belafonte "Banana Boat" από ένα 45άρι που το είχε λιώσει στο πικ απ, χορεύοντας λέει με αυτό, ώστε να έχει εύκολη γέννα...! (Aμ δε! Ας πρόσεχε...). Μεγαλώνοντας άλλαξα μουσικά γούστα, τέτοια, που ήταν επώδυνα για τ'αυτιά των γονιών μου. (Ας πρόσεχαν...)

Αργότερα άρχισα ν' ασχολούμαι ενεργά με την δημιουργία μουσικής, παρέα με φίλους και γνωστούς, παίζοντας Ντραμς σε διάφορες μπάντες. (Ωραία χρόνια...).

Σε γενικές γραμμές, λοιπόν, δεν θυμάμαι ΠΟΤΕ στη ζωή μου να μην υπήρχε η ΜΟΥΣΙΚΗ. Μέσα στις οποιεσδήποτε δραστηριότητές μου ήταν και θα είναι παρούσα ΠΑΝΤΑ!

Ποια μουσική?

Η αγαπημένη μου Μουσική! Αυτή που με κάνει ν' ανατριχιάζω, να συγκινούμαι, να χαίρομαι, να θυμώνω, να κλαίω,να ξεσπώ, να θυμάμαι, να ξεχνώ, να ταξιδεύω, να ονειρεύομαι, να σκέφτομαι! Μ' έμφαση στην ROCK, την παλιά, την καινούργια, την βαριά, την μεταλλική, την βρώμικη, την ερημική, την βλάχικη, την θλιμμένη, την καλλιτεχνική, την προοδευτική, την καπνισμένη, την μαύρη, την νυχτωμένη, την κουνημένη!

Κάποιο απόγευμα, έλαβα ένα μήνυμα απ' τον Θανάση, που με ρωτούσε αν ψηνόμουν να βάζω μουσική στον Ιντερνετικό Ραδιοφωνικό Σταθμό που είχε φτιάξει μαζί με κάποιους φίλους. Όχι ψηνόμουν..., είχα καεί!, λέγοντας το "ΝΑΙ". Έγινα λοιπόν Shelter-αίος !!! κι ας μην μένω στο Βραχάτι... (Ας πρόσεχαν...).

Πολλά είπα... Ας αφήσω να τα πει καλύτερα, η Μουσική...!

Now playing: