Γεννημένος το 1964 μεγάλωσε με τα τραγούδια του Αττίκ, της Δανάης, του Γούναρη και του Χατζιδάκη, που συχνά τραγουδούσε η μητέρα του μέσα στο σπίτι, τους Beatles, τους Stones, αλλά και τον Adamo που άκουγε η αδελφή του, τους Genesis, τους Yes, τους Floyd που άκουγε ο αδελφός του κι όταν ο ίδιος έφτασε να αγοράζει δίσκους έπεσε με τα μούτρα στο punk και το new wave χωρίς να ντραπεί ν' ακούσει και Donna Summer και Barry White.

Κάπου στις αρχές των 90s βρέθηκε να δουλεύει σε περιοδικά και  να γράφει για τεχνολογία και μουσική ώσπου το 1997 κλείνεται στο γραφείο του σπιτιού του και στήνει εν μία νυκτί το Babylon, ένα από τα πρώτα μουσικά portal στο ελληνικό internet με μία καταπληκτική παρέα νέων παιδιών που πρώτη φορά έγραφαν σε κάποιο μέσο.

Το Babylon μεγάλωσε και κάποια στιγμή παντρεύτηκε με το Ποπ + Ροκ όταν αυτό βρισκόταν στην εκδοτική Motorpress, ανέλαβε διευθυντής και των δύο ώσπου συνειδητοποίησε ότι ο εκδοτικός χώρος δεν χωρούσε την τρέλα και το πάθος με τη μουσική.

Εκτοτε, συνεργάστηκε με το e-tetradio, με την βραχύβια ελληνική εκδοχή του Billboard και με τον εαυτό του, μέχρι και σήμερα, μέσα από το blog Destroy Music που σήμερα έγινε Famous Blue (famousblue.blogspot.com).

Ραδιόφωνο δεν έκανε ποτέ. Ούτε και σήμερα κάνει στην πραγματικότητα. Απλώς κάνει αυτό που πάντοτε γούσταρε κι από παιδί. Επιλέγει μουσικές χωρίς ενδοιασμούς και κολλήματα γιατί...

Υπάρχει μόνο καλή ή κακή μουσική και όχι καλά ή κακά μουσικά είδη.

Now playing: